Bereikbaarheid

Tijdens het seizoen zijn wij te bereiken onder voorbehoud op woensdag, donderdag en vrijdag via alle bovengenoemde kanalen. Meer contactinformatie vindt u op de contactpagina.

Boekingen en openingstijden

Boekingen: op woensdag, donderdag, vrijdag of zaterdag tussen 10.00u en 17.30u.

Informatie omtrent Corona

Lieve mensen,

I.v.m de coronacrisis zijn wij in het seizoen 2020 gesloten. Wij onderzoeken de mogelijkheden hoe wij eventueel in het seizoen 2021, onze deuren weer voor u kunnen openen. Wanneer wij weten hoe het verder gaat, zullen wij dit op deze site aangeven.

Vriendelijke groet,
Luc en Annemarie
KBC Gelrica.

Overige info

Het klompenbelevingspad is ook toegankelijk voor rollator en rolstoel gebruikers. (Helaas hebben wij geen invalidentoilet, maar wel reguliere toiletten die van alle gemakken voorzien zijn).

Corona mededeling

KLOMPEN BELEVINGSCENTRUM GELRICA GESLOTEN IN SEIZOEN 2020

Lieve mensen,

Als bedrijf hebben wij besloten voor het seizoen 2020 onze deuren gesloten te houden. De onzekerheid is voor ieder van ons op dit moment te groot. Wij willen de gezondheid van niemand in gevaar brengen, binnen het programma dat wij onze bezoekers bieden, kunnen wij de richtlijnen die ons door de regering en het RIVM zijn opgelegd niet nakomen, het is echt een groepsgebeuren! Niemand weet hoelang dit alles nog gaat duren, en daarom hebben wij zelf maar de knoop doorgehakt, en onze verantwoordelijkheid genomen.

Wij blijven dit seizoen gesloten….

BLIJFT U ALLEN GEZOND!

Graag zien we u in een ander seizoen alsnog.

Lieve groet, 
Luc en Annemarie.

P.s. wij blijven telefonisch wel bereikbaar! Onder voorbehoud alleen op woensdag en donderdag tussen 11.00u. En 14.00u.